Grupul WarnerMedia a achiziţionat marţi, pentru cinci ani, cele 279 de episoade ale serialului "The Big Bang Theory". Filmul va fi disponibil pe viitoarea sa platformă de streaming, numită HBO Max, şi anunţată pentru primăvara lui 2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acesta este un nou episod din lupta platformelor de streaming care încearcă să-şi achiziţioneze cele mai bune seriale. Luni, Netflix a anunţat că a recuperat drepturile de difuzare a serialului "Seinfeld", după ce a pierdut lupta pentru "Friends" şi "The Office".

Marţi, WarnerMedia, care va difuza "Friends", a transmis "The Big Bang Theory" la mijlocul lunii mai ultima parte.  

Potrivit The Wall Street Journal, filiala operatorului telecom AT&T, ar fi plătit aproape 500 de milioane de dolari. La solicitarea AFP, WarnerMedia a refuzat să comenteze despre ce sumă este vorba. 

"Faptul că propunem (serialul) pentru prima dată pe o platformă de streaming în Statele Unite este uimitor pentru noua noastră ofertă", a afirmat Robert Greenblatt, preşedinte al WarnerMedia Entertainment.

Până anul acesta, peisajul platformelor de streaming din SUA a fost ocupat în special de Netflix, Amazon Prime şi Hulu, de acum controlat de Disney. De menţionat este faptul că din 1 noiembrie şi până la finalul anului 2020 sunt anunţate lansările Apple TV+, Disney+, HBO Max precum şi oferta grupului NBCUniversal.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.