Volumul „Frica: Trump la Casa Albă/ Fear: Trump in the White House”, scris de Bob Woodward, bestseller în peste 25 de ţări, a apărut la editura Litera.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Portretul preşedintelui american în funcţie, realizat de celebrul jurnalist, a apărut în colecţia Kronika.

Woodward dezvăluie secvenţe şi detalii neştiute despre nenumărate situaţii de criză cu care Casa Albă s-a confruntat din pricina unui preşedinte impulsiv, nestatornic şi profund incapabil să se ridice la nivelul cerinţelor funcţiei sale.

„Frica” este tabloul complet al Casei Albe sub conducerea lui Donald Trump, bazându-se pe interviuri cu unii dintre cei mai apropiaţi sfătuitori ai preşedintelui, pe amintiri ale martorilor oculari, adesea completate cu date şi transcrieri de conversaţii.

Bob Woodward este redactor la Washington Post, unde lucrează de 47 de ani. Este unul dintre cei care au contribuit la realizarea investigaţiilor care au condus în cele din urmă la demisia preşedintelui Nixon. A semnat 18 cărţi, dintre care 12 bestselleruri, şi a fost de două ori premiat cu Pulitzer.

Tot de Bob Woodward urmează să apară la editura Litera, în luna aprilie, „The Last of the President’s Men”, o relatare jurnalistică despre secretele, obsesiile şi decepţiile celui de-al 37-lea preşedinte al SUA, Richard Nixon.

Cartea „Frica: Trump la Casa Albă” este disponibilă online, pe litera.ro, şi în librării, la preţul de 49,90 lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.