Volumul „Educaţie sexuală. Ghidul fetelor”, de Michelle Hope, ce reuneşte peste 100 de răspunsuri sincere la (aproape toate) întrebările pe care şi le pun fetele de peste 11 ani despre corpul lor în creştere, despre identitatea de gen, întâlniri, sex şi relaţii, a fost lansată la editura ALL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit editorului, „educaţia sexuală făcută pe cont propriu este periculoasă şi poate avea consecinţe de-a dreptul tragice. De aceea, le putem oferi fetelor noastre şansa de a descoperi informaţii vitale pentru sănătatea şi împlinirea lor din surse sigure, verificate. Această carte le furnizează sfaturi absolut necesare, adresându-li-se pe un ton prietenos, de înţelegere şi de acceptare. Tinerele cititoare vor deveni mai încrezătoare şi mai liniştite cu privire la ele însele şi la corpurile lor”.

Discuţiile oneste şi deschise pe orice temă legată de transformările fizice, sexualitate şi emoţii stau la baza unei relaţii de încredere indestructibile între tânăra fată şi părinţii ei.

Această carte îi va insipira pe adulţi să înceapă conversaţii utile şi să descopere cum le pot fi alături copiilor lor în formare, transmite editura ALL. 

Cartea se bucură de o grafică modernă, este presărată cu ilustraţii color şi cuprinde cinci părţi: „Cunoaşte-te pe tine însăţi”, „Ce naiba se petrece cu trupul meu?”, „Treburi de fete”, „Relaţii sănătoase” şi „Să vorbim despre sex”. Volumul poate fi comandat pe site-ul editurii la preţul de 53,9 lei. 

Michelle Hope şi-a construit o carieră ca educator pe teme legate de sexualitate, sănătatea reproducerii şi incluziune socială. A absolvit un master în dezvoltare umană şi are o vastă pregătire postuniversitară în domeniul sexualităţii. Scrie de peste 15 ani despre sexualitate, ţine cursuri, participă la o serie de evenimente şi conferinţe în calitate de speaker şi dezvoltă programe creative de educaţie sexuală pentru tineri.

„Nutresc speranţa că după ce vei citi această carte, îţi vei da seama că este în regulă să dansezi după muzica din propriul suflet, că meriţi tot ce este mai bun şi mai frumos pe lume şi că eşti protagonista vieţii tale”, spune Michelle Hope. 
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.