Meghan Markle, noua Ducesă de Sussex, se numără între cele mai influente 25 de femei din Marea Britanie, potrivit unei liste publicate de Vogue UK.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Soţia prinţului Harry, admirată pentru că oferă o nouă identitate monarhiei, se află în listă alături de Ruth Davidson, politician scoţian, Stella McCartney, creator de modă, şi J.K. Rowling, cunoscută pentru romanele din seria „Harry Potter”.

Revista britanică aduce, astfel, în prim-plan cele mai influente femei din diverse sectoare de activitate, precum artă, divertisment, ştiinţă, politică şi media.

Între alte nume ale femeilor influente, cu vârste cuprinse între 22 şi 73 de ani, se numără avocata Amal Clooney, cântăreaţa Dua Lipa, modelul Edie Campbell şi COO-ul Manchester United, Colette Roche.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.