Vlad Sterescu va coordona echipa de ştiri Focus de la Prima TV în calitate de head of news. Cu o experienţă vastă în zona de televiziune şi ştiri, el a mai coordonat în trecut atât programul de ştiri de la Prima TV cât şi alte producţii de televiziune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă simt onorat să mă reîntorc în familia Prima TV. Practic 90% din viaţa mea profesională este legată de Prima TV. Pe 17 decembrie 1997 eram reporter la Focus şi am intrat live în prima zi şi primul jurnal Focus din existenţa Prima TV. Au trecut anii şi am pus umărul la mutarea Primei TV de pe vechiul sistem cu casete Beta pe sistemul de newsdesk online. Până în acest punct am trecut pas cu pas prin toate provocările profesionale pentru că am fost: reporter, producător package, producător general la Focus, producător şi realizator de formate reality şi director de Ştiri. Mă reîntorc acum la o echipă dragă, de care mă leagă prietenii şi amintiri, dar şi alături de noua "forţă de foc" a ştirilor Prima TV. O echipă tânără, motivată, unită şi profesionistă cu care ne dorim să ne adresăm direct oamenilor. Ştirile vor fi realizate dacă sunt de interes pentru publicul nostru şi nu vom face ştiri doar pentru că există informaţii în piaţă, fără utilitate directă pentru oameni", a declarat Vlad Sterescu.

El subliniază că "cel mai important pas va fi să trecem la următorul nivel şi vom folosi în interesul telespectatorilor puterea unui departament de ştiri corect şi motivat. Ne vom implica în campanii sociale pentru a ajuta cu adevărat acolo unde este nevoie... şi, din păcate, în România este nevoie aproape în orice domeniu. Nu vom putea să susţinem toate cauzele, dar vom începe pas cu pas. Ştirile Focus nu vor mai fi doar un program de ştiri, vom trece dincolo de ecranele televizoarelor şi ne vom implica direct în viaţa socială şi economică a românilor din ţară şi de pretutindeni".

Odată cu relansarea ştirilor Focus misiunea declarată a acestora este de a spune poveştile autentice ale oamenilor care fac lucruri cu pasiune şi de a aduce in faţa telespectatorului poveşti exemplare ale oamenilor extraordinari de fiecare zi.

Cu noua emisie HD, Prima TV a programat în fiecare seară, de la ora 18.00, principalul jurnal de ştiri Focus, prezentat de Andreea Berecleanu, de luni până joi şi de vineri până duminică de Marius Saizu dar si cu ştirile Focus de la ora 15.00, prezentate de Livia Graur si ştirile Focus de la ora 23.00, prezentate de Ioana Maria Moldovan.

Ştirile sportive Focus din România şi din lume sunt prezentate de Florin Căruceru şi Anca Serea.

Prima TV face parte din Grupul Clever, dezvoltat de Adrian Tomşa. Grupul Clever este unul dintre cei mai importanţi jucători din piaţa românească, în portofoliul complet al acestuia intrând 11 canale de televiziune (Prima TV, LOOKSPORT+, LOOKSPORT, LOOKSPORT 2, LOOKSPORT 3, LOOK 4K, PROFIT.RO, AGRO TV, CINEMARATON, COMEDY EST, CINE EST) şi 7 site-uri (looksport.ro, lookplus.ro, lookmedica.ro, agro-tv.ro, profit.ro, primatv.ro, focusprimatv.ro şi servuscluj.ro).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.