Jurnalistul Vlad Mixich, fost vicepreşedinte al Agentiei Naţionale a Medicamentului, va colabora cu postul de radio Digi FM, pentru care va realiza o rubrică ce va fi inclusă în matinal, de luni până vineri, între orele 8.00 şi 9.00, precum şi o emisiune, care va fi difuzată sâmbăta, de la ora 11.00, şi va conţine un rezumat al rubricilor zilnice din matinal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vlad Mixich va aduce la Digi FM, atât în rubricile din matinal, cât şi în retrospectiva de sâmbătă dimineaţa, ştiri, radiografii ale sistemului medical românesc, noutăţi din avanposturile ştiinţelor medicale, dar şi sfaturi utile despre protejarea sănătăţii şi prevenirea anumitor afecţiuni. 

„Inserţia «pastilelor» lui Vlad Mixich în programele Digi FM vine să întărească astfel promisiunea brandului de a respecta acurateţea şi relevanţa informaţiilor livrate ascultătorilor. «Mixul de sănătate» este un răspuns firesc la nevoia continuă a oamenilor de a afla care sunt lucrurile care le alterează sănătatea şi care sunt căile pentru ocrotirea acesteia”, a transmis Digi FM.

Absolvent de Medicină, Vlad Mixich este visiting research fellow al Facultăţii de Medicină a King’s College (Colegiul Regal din Londra).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.