Localnici şi turiştii aflaţi pe Valea Prahovei de 1 Decembrie vor avea acces gratuit la Castelul Peleş şi la Castelul Pelişor. Ultima intrare în fiecare dintre cele două muzee va avea loc la ora 16:15.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Cultura îşi deschide porţile pentru toţi românii! Expoziţii, spectacole, concerte şi multe alte surprize. Toate instituţiile culturale din subordinea Ministerului Culturii vor fi deschise de 1 Decembrie, iar acccesul este gratuit pentru toţi vizitatorii”; anunţă, luni, pe Facebook, reprezentanţii Muzeului Naţional Peleş. 
De Ziua Naţională, Castelul Peleş -va fi deschis publicului între ora 9:15 şi 16:15, oră la care este programată ultima intrare pentru turul de parter. Ultima intrare pentru turul opţional care include parterul şi primul etaj se va face la ora 15:30. 
În Castelul Pelişor, accesul pe 1 Decembrie se va face tot începând cu ora 9:15 , iar ultima intrare va avea loc la ora 16:15. 
Programul organizat de Muzeul Naţional Peleş pentru 1 decembrie include evenimentul ”Făuritorii României Mari”, care va avea loc între orele 12:00 şi 13:00 şi ghidaje de specialitate în expoziţia temporară ,,Principele Moştenitor Carol al României” deschisă, de 1 Decembrie, de la ora 10:00 până la ora 16:00.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.