Visurile artiştilor şi ale publicului vor transforma, duminică, de la ora 21.00, faţada Ateneului pentru prima oară în istoria clădirii-simbol, într-un video-mapping inspirat de muzica şi valorile lui George Enescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Concursul Internaţional ”George Enescu” 2016 se încheie cu un eveniment surpriză. Chiar în seara în care publicul va afla câştigătorul finalei de pian, ultima probă din concurs, visurile artiştilor şi ale publicului - transmise pe site-ul festivalenescu.ro - vor transforma faţada Ateneului pentru prima oară în istoria clădirii-simbol, într-un video-mapping inspirat de muzica şi valorile lui George Enescu şi de Concursul Enescu.

Proiecţiile vor începe în jurul orei 21.00, la sfârşitul celor trei concerte pe care tinerii pianişti calificaţi în finala de pian le susţin începând cu ora 19.00, chiar în pauza în care juriul de specialitate va alege câştigătorul. Spectatorii pot urmări spectacolul inedit atât din sală, cât şi pe ecranul amplasat în faţa Ateneului.

Preţ de 15 minute, visurile artiştilor şi ale publicului larg vor transforma în premieră faţada Ateneului, într-un video-mapping unic.

Biletele pentru finala de pian a Concursului ”Enescu” 2016 sunt epuizate. Publicul care nu a reuşit să achiziţioneze tichete va putea urmări finala în transmisie live pe un ecran mare amplasat în faţa Ateneului, dar şi pe festivalenescu.ro şi pe Medici.tv.

Concursul Internaţional ”George Enescu” 2016 se desfăşoară în perioada 3 - 25 septembrie, iar 196 de tineri artişti de pe tot globul au participat la ediţia de anul acesta.

Premiile sunt în valoare totală de 115.000 de euro, la acestea adăugându-se posibilitatea de a interpreta pe scena Festivalului ”Enescu”, precum şi premii speciale şi oportunităţi de promovare internaţională.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.