Victor Rebengiuc a fost premiat pentru ”Talent şi verticalitate”, la Gala News.ro, desfăşurată luni seară, în Bucureşti. Actorul a transmis un mesaj prin care a felicitat Agenţia de presă News.ro pentru anul în care a ”fiinţat cu succes” şi a mulţumit pentru ”surpriza deosebit de plăcută”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prim-ministrul Sorin Grindeanu, miniştri, parlamentari, şefi de instituţii publice, personalităţi din domeniile cultură şi sport au participat, luni seară, la Gala News.ro. Cu această ocazie, au fost premiaţi oameni de valoare pentru ceea ce fac, pentru exemplul personal şi pentru impactul lor în societate şi sunt rememorate principalele evenimente care au avut loc de la momentul lansării agenţiei, martie 2016, şi până în prezent şi care au fost subiecte pentru ştirile difuzate atât clienţilor de subscripţie ai agenţiei, cât şi publicului.

”Actorul îşi face profesiunea cu plăcere, cu pasiune. Se mulţumeşte cu aplauzele primite, seară de seară, de la spectatori. Dacă apare, ulterior, fără să se ştie de unde - acum ştiu de unde, de la News.ro - un premiu, nu poate să fie decât o surpriză deosebit de plăcută. Vă mulţumesc pentru premiul acesta, pe care mi-l acordaţi. Vă mulţumesc şi vă felicit pentru anul în care aţi fiinţat cu succes şi vă urez să aveţi mulţi, mulţi ani bucuroşi şi plini de realizări înainte. Vă mulţumesc!”, a transmis Victor Rebengiuc.

Născut pe 10 februarie 1933, Victor Rebengiuc a urmat cursurile Institutului de Teatru din Bucureşti, la clasa profesorilor Aura Buzescu şi Beate Fredanov, promoţia 1956. Este actor de teatru şi film. A interpretat mai mult de 50 de personaje la Teatrul Bulandra şi la Teatrul Naţional şi alte 33 de roluri în teatre din ţară. A primit indicaţii regizorale de la Liviu Ciulei, Lucian Pintilie, Ion Cojar, Vlad Mugur şi Yuri Kordonsky, dar şi Cristi Puiu, Călin Peter Netzer, Radu Muntean şi Radu Jude. Filmografia înseamnă peste 70 de roluri, iar printre cele mai importante se numără Apostol Bologa, în ”Pădurea spânzuraţilor” (1965), Tănase Scatiu, în 1976, Ştefan Tipătescu, în ”O scrisoare pierdută” (1977), Pampon, în ”De ce trag clopotele, Mitică?” (1981), Ilie Moromete, în ”Moromeţii” (1987), Ion, în ”Medalia de onoare” (2009), pentru care a primit mai multe premii internaţionale, şi Stan Paraschiv, în ”Aferim!” (2015). Cel mai recent film în care va putea fi văzut Victor Rebengiuc este ”Octav”, de Serge Celebidache, care urmează să fie lansat anul acesta.

Agenţia de presă News.ro a fost înfiinţată din dorinţa şi voinţa unor jurnalişti cu experienţă să ofere conţinut de calitate, relevant, adaptat condiţiilor actuale de piaţă. Agenţie independentă, News.ro este răspunsul jurnalistic la realităţile din piaţa media, afectată de influenţe politice, economice şi de degradarea politicilor editoriale şi a modului în care se practică jurnalismul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.