Noul serial „Vânătorii de mituri: Generaţia următoare” va debuta la Discovery pe 23 noiembrie, de la ora 21.00, şi marchează începutul unei noi epoci pentru acest program, pe măsură ce prezentatorul Kyle Hill aduce în faţa publicului diverşi concurenţi şi miturile pe care vor încerca să le demonteze în fiecare săptămână.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Vânătorii de mituri: Generaţia următoare” urmăreşte candidaţi netemători, înarmaţi cu unelte de constructori şi cunoştinţe ştiinţifice solide.

Ei sunt gata să fie evaluaţi în fiecare săptămână, în timp ce verifică legende urbane şi sunt dornici să devină noile supervedete din echipa „Vânătorilor de mituri”.

Folosind elemente spectaculoase, unele dintre probe se concentrează pe abilităţile de constructori ale participanţilor, altele le testează cunoştinţele ştiinţifice; unele le pun la încercare ingeniozitatea, iar altele se bazează pe tenacitate – dar toate au acelaşi obiectiv: să confirme sau să infirme noi mituri.

Serialul va putea fi vizionat în fiecare joi, de la ora 21.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.