Utilizatorii Whatsapp au semnalat, marţi, probleme legate de transmiterea de mesaje pe grupuri. Mesageria a avut probleme în toată lumea mai mult de două ore. În jurul orei 12.30 (ora României), utilizatorii au putut folosi din nou mesageria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalele probleme sunt legate de trimiterea mesajelor, de accesarea aplicaţiei şi a site-ului, potrivit downdetector.com. 

Căderea serviciului WhatsApp a fost semnalată pe alte reţele de socializare şi este deja cea mai comentată problemă de utilizatorii de internet.

Pagina Downdetector, care monitorizează în timp real incidentele care sunt înregistrate pe principalele reţele de socializare, a precizat că incidentele au început să fie înregistrate cu puţin înainte de ora 8.54 a.m (6.54 GMT).

Utilizatorii acestui serviciu au probleme din acel moment pentru a trimite şi primi mesaje, iar în multe cazuri nu pot vedea notificările care confirmă citirea mesajelor lor (dubla bifă albastră).

Principalele incidente semnalate de utilizatori şi înregistrate pe acest site, care a reprezentat deja aproape 30.000 de raportări din întreaga lume, se referă la probleme la trimiterea mesajelor (75 %); la funcţionarea normală a aplicaţiei (19%); şi probleme cu site-ul web al aplicaţiei (6%).

Aplicaţia WhatsApp, care are aproape 2.000 de milioane de utilizatori în întreaga lume.

WhatsApp Messenger este o aplicaţie de mesagerie mobilă pentru telefoane inteligente. Whatsapp permite utilizatorilor să trimită şi să primească mesaje, fotografii şi alte informaţii şi este considerat o alternativă la mesajele text sau SMS.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.