Cătălin Ţepelin (44 de ani), redactor-şef al Gazetei Sporturilor, a părăsit marţi redacţia, după o decizie a patronilor elveţieni ai Ringier, a anunţat pe Facebook Cătălin Tolontan. Jurnalistul Cătălin Ţepelin se desparte după 20 de ani de Gazeta Sporturilor. Din 2018 a fost redactor-şef al publicaţiei. El a scris pe Facebook că nu a fost dorinţa lui şi că acţionarii Ringier Sportal au hotărât să nu mai continue colaborarea „pentru că m-am împotrivit unor decizii care, cred eu, încercau să încalce principiile unei prese independente”. „Am cerut să fiu lăsat să lucrez, liber, onest şi în interesul publicului, nu al unor terţi, fie că ei sunt parteneri de publicitate, persoane din sport sau din afara lui, companii”, este declaraţia sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Cătălin Ţepelin, despre plecarea de la GSP: „Ruptura a fost provocată de faptul că m-am împotrivit unor decizii care, cred eu, încercau să încalce principiile unei prese independente”

Jurnaliştii de la GSP şi Libertatea l-au aplaudat la plecare, aşa cum se vede dintr-un videoclip. 

În 2018, Cătălin Ţepelin prelua funcţia de la Cătălin Tolontan. Ţepelin este preşedinte al APS (Asociaţia Presei Sportive din România). 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.