Actriţa Draga Olteanu Matei, în vârstă de 87 de ani, este internată la Spitalul ”Sfântul Spiridon” din Iaşi. Şeful UPU SMURD Iaşi, medicul Diana Cimpoeşu, a declarat că pacienta a suferit o hemoragie digestivă superioară, dar starea sa este stabilă şi comunică cu echipa medicală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Doamna a ajuns transferată de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ pentru o hemoragie digestivă superioară. A fost evaluată în Urgenţă. S-a început transfuzia de sânge fiind vorba de o hemoragie importantă. Este internată în acest moment în ATI. Este conştientă. Comunică cu echipa medicală. S-au început manevrele diagnostice şi terapeutice şi sperăm ca evoluţia să fie una favorabilă. Doamna are şi altă patologie. Are afecţiuni cardiovasculare, afecţiuni endocrine care bineînţeles trebuie evaluate şi tratate în continuare”, a mai declarat medicul Diana Cimpoieşu.  

UPDATE: Actriţa este internată la Terapie Intensivă.

”Pacienta este în stare critică. Este în şoc hemoragic. A suferit o hemoragie digestivă superioară. Este sedată, internată în ATI pentru Gastroenterologie”, a declarat presei medicul Diana Cimpoeşu, şeful UPU-SMURD Iaşi.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Sursele citate au prcizat că actriţa ar fi fost adusă vineri la spitalul ieşean, în stare critică, fiind în comă.

Aceleaşi surse afirmă că actriţa ar fi fost transferată la Iaşi de la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.