Actriţa Cristina Stamate, în vârstă de 71 de ani, care era internată la Spitalul Floreasca din Capitală, a murit luni dimineaţă. Trupul neînsufleţit al actriţei Cristina Stamate va fi depus marţi în foaierul Teatrului de Revistă "Constantin Tănase", iar înmormântarea va avea loc miercuri, la cimitirul Bellu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI BIOGRAFIE: Actriţa Cristina Stamate, sufletul teatrului de estradă din Bucureşti

Actriţa a murit luni dimineaţă, în jurul orei 7.00.

CITEȘTE ȘI UPDATE - Alexandru Arşinel, despre Cristina Stamate: A fost o actriţă excelentă. Octavian Ursulescu: A fost cea care amintea în spectacolele ei nu doar bucuria vieţii, ci şi momentele triste

Actriţa Cristina Stamate era internată, de joi, la Spitalul Floreasca, unde a fost dusă de un echipaj SMURD. Actriţa avea mai multe afecţiuni şi era internată la Secţia de terapie intensivă a unităţii medicale.

CITEȘTE ȘI Trupul neînsufleţit al actriţei Cristina Stamate va fi depus marţi în foaierul Teatrului de Revistă "Constantin Tănase"

Cristina Stamate, actriţă a Teatrului de Revistă "Constantin Tănase", avea "vocaţia iubirii faţă de tot ce este frumos pe lume", aşa cum a caracterizat-o prietena ei, Stela Popescu. A jucat în sute de spectacole de revistă, a scris o carte şi a fost profesoară de teatru pentru copii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.