Joe Hill, unul dintre cei mai cunoscuţi artişti 3D din lume, parte a proiectului 3D Joe and Max, realizează o pictură pentru emisiunea ”Supravieţuitorul”, iar lucrarea va putea fi văzută de public luni, de la ora 18.00, în parcul ”Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Joe Hill a pregătit pictura special pentru ”Supravieţuitorul”, show care va începe la Pro TV pe 12 septembrie. Sâmbătă şi duminică, artistul realizează, direct pe asfalt, lucrarea inspirată din peisajele, flora şi fauna din Filipine.

Joe Hill alături de Max Lowry au hotărât în 2009 să aducă picturile 3D mai aproape de publicul larg şi, din 2004, au creat adevărate opere de artă în oraşe din întreaga lume, printre care Shanghai, Sydney, Singapore, Milano, Moscova, Stockholm, Los Angeles.

În anul 2011, cei doi au intrat în Guinness World Record cu două recorduri: pentru cea mai mare pictură 3D (1.160 metri pătraţi) şi pentru cea mai lungă pictura 3D (160 de metri).

3D Joe and Max, Madrid
3D Joe and Max, Madrid

”Supravieţuitorul” (”Survivor”), formatul care a lansat genul reality în lume, va fi difuzat din 12 septembrie, în fiecare luni şi marţi, de la 20.30. Show-ul va prezenta 44 de zile în Filipine, 18 concurenţi care intră în competiţie pentru premiul de 100.000 de euro, două triburi şi un singur supravieţuitor.

Dragoş Bucurenci va prezenta şi va face parte din consiliul tribal al primului sezon al show-ului realizat de Pro TV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.