„Rydell High”, serial derivat din musicalul „Grease”, cu John Travolta şi Olivia Newton-John în distribuţie, este în pregătire pentru HBO Max, potrivit Billboard.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După şase luni de când Paramount a anunţat pregătirea unui lungmetraj prequel „Grease”, un serial de televiziune bazat pe celebrul film din 1978 se află în lucru, iar HBO Max, viitoarea platformă de streaming a WarnerMedia, a anunţat că va purta titlul „Grease: Rydell High”, inspirat de numele liceului în care are loc acţiunea filmului regizat de Randal Kleiser.

Serialul va fi produs de Paramount Television. 

Viitoarea producţie va reimagina filmul original şi va cuprinde câteva dintre personajele acestuia. Acţiunea este plasată în anii 1950, iar coloana sonoră va include piese din epocă şi compoziţii noi.

În prezent, echipa este în formare. Numărul de episoade şi data la care va fi lansat urmează să fie stabilite. 

Bob Greenblatt, care coordonează conţinutul HBO; TNT şi TBS, a iniţiat proiectul.

Prequel-ul „Grease”, „Summer Lovin'”, se află în dezvoltare, iar John August („Big Fish”, „Charlie and the Chocolate Factory”) va scrie scenariul.

Noua platformă a WarnerMedia va fi lansată în primăvara anului viitor şi va avea conţinut original, dar şi programe HBO, TBS şi filme Warner Bros.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.