Un serial „Cruel Intentions”, inspirat de filmul omonim din 1999 care, la rândul lui, a fost bazat pe romanul „Legături primejdioase”, este în dezvoltare la IMDb TV, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul are în centru doi fraţi vitregi nemiloşi care ar face orice pentru a rămâne în vârful elitei unei facultăţi din Washington DC. După un incident din timpul unui ritual de iniţiere, ei vor face orice este necesar pentru a-şi păstra puterea şi reputaţia, chiar să seducă fiica vicepreşedintelui Statelor Unite.

NBC a comandat anterior un episod pilot pentru o continuare a filmului, în 2016, cu unul dintre starurile lungmetrajului - Sarah Michelle Gellar - revenind în rolul Kathryn Merteuil. Nu a fost ales pentru a sta la baza unui serial.

Înainte de asta, Fox a încercat să monteze un serial prequel care a fost anulat înainte de a fi difuzat. Trei episoade din acel show au fost asamblate într-un film „Cruel Intentions 2” în 2001. O altă continuare, „Cruel Intentions 3”, a fost lansată în 2004.

Noua versiune de serial este scrisă de Phoebe Fisher cu Sara Goodman, care sunt şi producătoare executive. Neal H. Moritz şi Pavun Shetty de la Original Film vor fi producători executivi. Moritz a fost producător al filmului original şi, împreună cu Shetty, a fost producător executiv pentru pilotul NBC.

Sony Pictures Television şi Amazon Studios vor produce împreună cu Original Film.

„Cruel Intentions” este cea mai recentă adaptare în serial a unui film aflată în lucru la IMDb TV, care e susţinută de Amazon.

Serviciul de streaming dezvoltă de asemenea o versiune serial a „Lords of Dogtown”, iar IMDb TV va difuza serialul spinoff „Bosch” şi, în prezent, difuzează o nouă versiune a serialului „Leverage” de la TNT.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.