Un serial bazat pe Chucky, păpuşa cu păr roşcat posedată de sufletul unui criminal în serie, a fost comandat de Syfy şi va fi scris de Don Mancini, care a semnat şi filmele francizei pe care acesta va fi bazat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mancini, David Kirschner şi Nick Ancosta vor fi producători executivi, iar Universal Content Productions (UCP) va produce serialul.

„Show-ul va fi o abordare nouă a francizei, vom explora personajul Chucky într-un mod permis doar de formatul serialului de televiziune”, a spus Mancini, care a adăugat că va menţine linia originală, citează Variety.

Chucky a debutat în 1988, în filmul „Child’s Play”, regizat de Tom Holland, produs de David Kirschner, bazat pe o poveste a lui Mancini. Franciza a cuprins şase continuări, toate scrise de Mancini şi produse de Kirschner. Mancini a regizat şi trei dintre filme. 

Syfy a mai comandat episoade pilot pentru show-urile „Cipher” şi „(Future) Cult Classic”, produse de UCP, care vor intra în producţie anul acesta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.