Un serial anime „Ghost in the Shell” va avea premiera pe Netflix în 2020, potrivit unui anunţ făcut de reţeaua de streaming.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul va fi realizat în 3D de regizorii japonezi Kenji Kamiyama şi Shinji Aramaki. Anunţul făcut de Netflix pe Twitter a avut alături şi o fotografie cu personajul principal, Motoko Kusanagi.

„Este un film animat de generaţie următoare şi primul «Ghost in the shell» făcut de doi regizori”, a mai transmis Netflix.

În prezent, cei doi lucrează la „Ultraman”, producţie a Netflix, un anime despre un supererou japonez, film ce va fi lansat pe 1 aprilie 2019.

Anunţul privind serialul vine după un an de la premiera lungmetrajului live-action cu acelaşi nume. Adaptarea originalului manga a stârnit controverse pentru că rolul principal a fost interpretat de Scarlett Johansson. Filmul a generat încasări slabe, de numai 40 de milioane de dolari la nivel nord-american.

Înainte de asta, manga Shirow a mai fost adaptată, atât pentru marile ecrane, cât şi pentru televiziune. Între acestea, un film anime, în 1995, şi „Ghost in the Shell: The New Movie”, în 2015.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.