Un reboot al serialului „Beverly Hills, 90210” se află în lucru la CBS Television Studios, cu o parte din distribuţia originală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul a fost lansat în 1990 şi a avut zece sezoane. Potrivit Deadline, Jennie Garth, Tori Spelling, Jason Priestley, Ian Ziering, Brian Austin Green şi Gabrielle Carteris vor face parte din noua producţie care va fi creată de cei care au realizat „90210” pentru CW.

Spelling a publicat în luna martie, pe contul ei de Instagram, un mesaj care sugera revenirea în „90210”, în care a inclus-o pe Garth şi pentru care a folosit hashtag-urile #90210vibes şi #donnaandkellyforver.

Serialul original a fost creat de Darren Star şi produs de Aaron Spelling. A devenit un fenomen şi a fost difuzat între anii 1990 şi 2000.

Din distribuţie au mai făcut parte Shannen Doherty şi Luke Perry.

Postul CW l-a readus pe micile ecrane pentru cinci sezoane, cu o nouă distribuţie, între anii 2008 şi 2013. Garth, Doherty şi Tori Spelling şi-au făcut apariţia în versiunea respectivă.

„Beverly Hills 90210” a stat la baza unor seriale ca „Melrose Place” şi „Models Inc.”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.