Un portret al lui Rareş Bogdan, realizat de artistul Victor Ceban din Republica Moldova, a fost expus la Muzeul Naţional al Satului ”Dimitrie Gusti” din Bucureşti, în cadrul unei expoziţii intitulate ”În Oglindă. Expresii plastice”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Noi avem o expoziţie a unor artişti plastici de la muzeul din Galaţi, se numeşte «În Oglindă. Expresii plastice» şi sunt expuse mai multe portrete”, a declarat, vineri, pentru News.ro, Paula Popoiu, directorul Muzeului Naţional al Satului.

Rareş Bogdan a publicat pe pagina sa de Facebook, vineri, imagini cu portretul său expus la Muzeul Satului, alături de mesajul: ”Surpriza Maestrului Ceban la Expoziţia deschisă ieri la Muzeul Satului din Bucureşti”.

În alte portrete sunt reprezentate personalităţi precum: ambasadoarea Israelului la Bucureşti, Tamar Samash, Mircea Pătrăşcoiu, Irina Cajal şi profesorul Nicolae Cajal, potrivit Paulei Popoiu.

Portret Rareş Bogdan, realizat de Victor Ceban (Foto: Facebook/ Rareş Bogdan)
Portret Rareş Bogdan, realizat de Victor Ceban (Foto: Facebook/ Rareş Bogdan)

Expoziţia include lucrări realizate de şase artişti şi va putea fi văzută la Muzeul Satului timp de aproximativ o lună, potrivit directorului muzeului.

Artiştii care sunt reprezentaţi în expoziţie sunt: Cristian Bedivan (sculptură), Denis Brînzei (sculptură), Victor Ceban (desen, pictură), Mirela Iordache (pictură), Gheorghe Miron (desen, pictură), Irina Panţiru (pictură), potrivit paginii de Facebook a expoziţiei. 

Expoziţia este deschisă publicului în perioada 18 mai – 25 iunie, la Sala ”H.H.Stahl”, de miercuri până duminică, între orele 10.00 - 18.00. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.