Cel de-al optulea sezon al emisiunii “Roata Norocului”, prezentate de coregraful Adrian Cristea, cunoscut cu numele Bursucu, alături de Ana-Maria Barnoschi, va fi difuzat în fiecare duminică, de la ora 20.00, începând din 29 octombrie, de Kanal D.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Simt că de data aceasta vom da autoturismul, dar şi foarte multe alte premii: 10.000 de lei cash, vacanţe, electronice si electrocasnice de tot felul”, a spus Bursucu.

Odată cu debutul show-ului concurs “Roata Norocului” din această duminică, în grila postului Kanal D va interveni o schimbare în ceea ce priveşte ziua şi ora de difuzare a emisiunii de reportaje “Asta-i România!”. Aceasta va fi difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 17.15, începând din 28 octombrie.

”Roata Norocului/ Wheel of Fortune” este un format original american, creat de Merv Griffin, care a avut premiera în SUA în anul 1975. Este cel mai longeviv şi de succes concurs TV din istoria televiziunii americane, a câştigat cinci premii Emmy şi s-a bucurat de mai mult de 60 de adaptări în teritoriile în care a fost difuzat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.