Un hub de producţie al Netflix va fi inaugurat în Marea Britanie, în apropiere de Londra. El cuprinde 14 studiouri, iar primul film pentru care vor fi folosite noile spaţii va fi „The Old Guard”, cu Charlize Theron.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul hub va fi situat în emblematicul Shepperton Studios din Surrey.

„Shepperton este sinonim cu filme de clasă mondială de aproape un secol şi este un hub important de producţie pentru comunitatea creativă de astăzi din Marea Britanie”, a spus Ted Sarandos, CCO al Netflix. „Suntem mândri să fim parte din această moştenire. Această investiţie va asigura faptul că producătorii şi creatorii britanici au acces la facilităţi de producţie şi o scenă mondială pentru munca lor”.

Săptămâna aceasta, oficiali ai Netflix au declarat la o audiere din Parlamentul britanic că îşi doresc extinderea în Marea Britanie. 

Netflix filmează serialul „The Crown” la Elstree Studios din Marea Britanie. În ultimul an, 25.000 de persoane, echipă de producţie şi figuranţi, au lucrat în Marea Britanie pentru compania americană la 40 de producţii originale şi coproducţii.

Noua bază de la Shepperton este al doilea hub Netflix deschis în Europa, după cel de la Madrid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.