Un film despre nunta secretă a lui John F. Kennedy Jr., cu imagini de la acel eveniment, care a avut loc în 1996, a fost anunţat de televiziunea TLC, deţinută de Discovery, scrie deadline.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul, al cărui titlu în lucru este „JFK Jr. & Carolyn Bessette: A Camelot Wedding”, va avea durata de două ore.

John F. Kennedy Jr., fiul fostului preşedinte american John F. Kennedy şi a soţiei acestuia, Jacqueline Kennedy, s-a căsătorit cu Carolyn Bessette pe 21 septembrie 1996, la Capela Brack de pe insula Cumberland. El a ales acest loc pentru a se feri de atenţia presei.

John F. Kennedy Jr. şi Carolyn Bessette au fost urmăriţi de paparazzi încă de la începutul relaţiei lor, iar el a fost întotdeauna în atenţia presei, ca fiu al fostului preşedinte american John F. Kennedy.

Kennedy Jr. şi soţia lui au murit în iulie 1999, după ce avionul în care se aflau s-a prăbuşit în Atlantic, în apropiere de insula Martha’s Vineyard.

Kathleen Finch, reprezentantă a Discovery, a spus că achiziţionarea unor imagini de la nunta lui John F. Kennedy Jr. a făcut posibilă realizarea acestui film.

„Va fi o seară minunată”, a spus Finch despre seara în care va fi difuzat filmul, fără a specifica data lansării acestuia.

„Pentru prima dată, la 20 de ani după ce i-am pierdut pe el şi pe frumoasa lui soţie într-o prăbuşire de avion tragică, TLC le prezintă telespectatorilor o parte din viaţa cuplului, cu imagini nemaivăzute de la nunta lor de poveste”, arată descrierea filmului.

„Programul special de două ore celebrează viaţa şi iubirea incredibilă a celor doi, prezentând weekendul nunţii lor pe insula Cumberland, dezvăluind imagini de la cina lor de dinainte de nuntă până la ceremonia magică şi la recepţia intimă”, mai arată descrierea.

Filmul, care va fi produs pentru TLC de Critical Content, va conţine şi comentarii ale unor invitaţi celebri de la acea nuntă, prieteni şi membri ai familiei cuplului.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.