Un documentar despre operaţiunea „Varsity Blues” a FBI, în care zeci de părinţi, între care actriţele Felicity Huffman şi Lori Loughlin au fost puse sub acuzare şi au ispăşit pedepse cu închisoarea, va debuta pe Netflix la jumătatea lunii martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Operation Varsity Blues”, regizat de Chris Smith, va fi disponibil pe platformă începând cu 17 martie 2021, potrivit Variety.

Producţia promite să ofere o incursiune în metodele folosite de Rick Singer pentru ca progeniturile unor clienţi bogaţi să fie admise la universităţi de elită din SUA - de la copierea la teste până la falsificarea calificărilor sportive sau mituirea oficialilor universităţilor.

În acest dosar au fost puse sub acuzare numeroase personalităţi, inclusiv vedete de la Hollywood.

Actriţa Felicity Huffman, cunoscută din „Transamerica”, pentru care a fost nominalizată la Oscar, şi din serialul „Desperate Housewives”, şi actriţa Lori Loughlin, cunoscută din serialul „Full House”, şi soţul ei, designerul Mossimo Giuannulli, s-au numărat printre clienţii lui Singer.

Când a izbucnit scandalul, în 2019, a ţinut prima pagină a ziarelor, nu doar pentru ca a implicat nume cunoscute, ci şi pentru ca astfel a fost dezvăluit şi modul în care sistemul a putut fi păcălit.

Huffman a executat 11 zile de închisoare, Loughlin, aproximativ două luni, iar soţul acesteia din urmă, cinci luni.

Smith a mai regizat „Fyre”, despre escrocul Billy McFarland, care a stat în spatele controversatului festival Fyre. Colaborarea lui de atunci cu producătorul Jon Karmen a fost reluată pentru „Operation Varsity Blues”. Smith a fost producător executiv al serialului „Tiger King”, disponibil pe Netflix.

Matthew Modine („Full Metal Jacket”) va juca rolul lui Singer. Documentarul va fi o combinaţie de interviuri şi reconstituiri narative ale conversaţiilor dintre Singer şi clienţii lui care au fost înregistrate de FBI.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.