Ultimul episod al serialului „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, difuzat duminică seară, a fost urmărit de peste 19 milioane de americani, stabilind un nou record.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe HBO, HBO Go şi HBO NOW, episodul final a fost vizionat de 19,3 milioane de americani, depăşind recordul precedent al serialului, de 18,4 milioane de spectatori, stabilit săptămâna trecută, potrivit Variety.

Doar pe HBO, el a fost urmărit de 13,6 milioane de telespectatori, doborând recordul reţelei pentru un episod. Acesta era deţinut de premiera sezonului a patrulea din „Clanul Soprano/ The Sopranos”, în 2002, cu 13,4 milioane de telespectatori.

„Game of Thrones”, disponibil în 150 de ţări din lume, a ajutat şi la creşterea audienţei pentru „Barry”, al cărui final de sezon secund a fost urmărit de 2,7 milioane de telespectatori pe platformele HBO.

Scriitorul George R.R. Martin a anunţat recent că trei show-uri „Game of Thrones”, continuări ale serialului, se află în pregătire la HBO.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.