Postul TV5 Monde va difuza, în perioada 6 - 16 octombrie, mai multe documentare şi emisiuni dedicate modei, pentru a marca evenimentul consacrat designului vestimentar, care are loc la Paris încă din 1973.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Documentarul ”Cronicile unui deceniu de modă/ Chroniques d une decennie de mode” va fi difuzat pe 6 şi 13 octombrie, de la ora 19.40. În numai zece ani, lumea modei s-a extins din Paris către tot mapamondul. În Noughties, Paris, istoricul oraş al luxului, creatori de modă adoraţi la scară mondială au fost invitaţi în fiecare an, iar asta a făcut ca acest eveniment să devină unul de primă talie, unde fiecare designer contemporan îşi doreşte să îşi creeze propriul spectacol. 

”Tendinţe XXI/ Tendance XXI” este un alt documentar, care va putea fi vizionat pe 8 octombrie, de la ora 17.00. Emisiunea a pregătit un program special realizat cu ocazia Săptămânii Modei de la Paris.

Scurte reportaje sunt reunite sub numele ”Versiunea franceză/ Version française”, care va fi difuzată pe 8 şi 16 octombrie, de la ora 12.30, respectiv 21.00.

Cât priveşte interviurile, în perioada 10 - 15 octombrie, de la ora 23.40, şi 11 - 16 octombrie, de la ora 16.40, telespectatorii îi pot urmări, printre alţii, pe Alexis Mabille, Guillaume Henri, Barbara Bui, Véronique Leroy şi Julien David.

Cu ocazia Săptămânii modei de la Paris, Viviane Blassel are ca invitaţi renumiţi creatori de modă francezi pentru a vorbi despre propriile prezentări de modă de pe podium într-un cadru relaxat, în noul program numit ”Spectacolul modei/ Démo de mode”.

Săptămâna Modei de la Paris are loc în perioada 27 septembrie - 5 octombrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.