Tabloul lui Ion Ţuculescu, "Drum la Brăneşti", a fost adjudecat marţi seară la Artmark contra sumei de 23.000 de euro, în timp ce "Autoportret", de Corneliu Baba, s-a vândut pentru 20.000 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Licitaţia de Artă Postbelică şi Contemporană a prezentat o selecţie de artişti a căror operă a căpătat deja dimensiuni internaţionale.

"Rerodirea", de Nicolae Maniu, a fost adjudecat cu 14.000 de euro, iar "La danse du ventre", de Georges Mazilu, s-a vândut  pentru aceeaşi sumă. 

"Ursitoarea", realizat de Sabin Bălaşa, estimat între 5.000 şi 8.000 de euro, a fost adjudecat în final cu 8.750 de euro. 

"Căldare cu flori", de Constantin Piliuţă

Pentru "Căldare cu flori", de Constantin Piliuţă, s-a licitat până la 7.000 de euro, tabloul fiind estimat între 2.000 şi 3.000 de euro. La aceeaşi sumă s-a oprit licitaţia pentru tablourile "Scenă astrală", de Sabin Bălaşa, şi "One Laughter", de Roman Tolici. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.