Trupa The Humans, care reprezintă România la Eurovision 2018, va susţine sâmbătă un recital la Târgul de Turism de la Berlin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul va avea loc la ora locală 15.00, la standul României din cadrul târgului, şi face parte din turneul internaţional de promovare pe care grupul îl susţine.

Trupa va promova piesa „Goodbye”, cu care se va prezenta pe scena concursului Eurovision din luna mai, de la Lisabona.

The Humans a câştigat, pe 25 februarie, trofeul selecţiei naţionale Eurovision România cu piesa „Goodbye”, după ce a primit 3.277 de voturi din partea publicului. Melodia, compusă de Alexandru Matei şi Alin Neagoe, pe versurile Cristinei Caramarcu, a fost desemnată exclusiv de telespectatori să reprezinte România la Eurovision Song Contest.

Sub sloganul „All aboard”, Eurovision Song Contest 2018 va aduce, pe scena din Lisabona, reprezentanţii a 42 de ţări înscrise în competiţie: Albania, Armenia, Australia, Austria, Azerbaidjan, Belarus, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Cipru,  Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Georgia, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Israel, Italia, Letonia, Lituania, Malta, Moldova, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Rusia, San Marino, Serbia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveţia, Ucraina, Marea Britanie.

Concursul va avea loc la Lisabona, cu semifinalele pe 8 şi 10 mai şi finala pe 12 mai.
Piesa care va reprezenta ţara noastră la Eurovision intră în a doua semifinală a concursului, în prima parte a show-ului din 10 mai.

Eurovision este o competiţie muzicală internaţională, organizată de European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. Prima ediţie a avut loc în 1956, la Lugano, în Elveţia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.