Donald Trump, preşedintele SUA, a numit-o pe Oprah Winfrey "părtinitoare şi partinică" pe Twitter, după o emisiune "60 Minutes" la CBS, în care au fost invitaţi şase votanţi din Michigan pentru a evalua primul an din mandatul liderului de la Casa Albă, informează The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Temele de discuţie au inclus presupusa remarcă "cocini de ţări", erodând imaginea SUA în lume în timpul preşedinţiei lui Trump şi cum membrii ai Congresului, inclusiv repuiblicani, pun la îndoială dacă acesta este potrivit pentru Casa Albă. 

Winfrey a întrebat de ce liderul SUA nu a fost impresionat de mişcarea #MeToo, în ciuda faptului să "aproape 20 de femei" l-au acuzat de hărţuire sexuală. 

"Credeţi că preşedintele are alte standarde când e vorba de această problemă a hărţuirii sexuale?", a întrebat ea participanţii la discuţie. 

Replica lui Trump nu a întârziat să apară: "Am urmărit o Oprah Winfrey nesigură, pe care la un moment dat am cunoscut-o foarte bine, intervievând mai multe persoane la emisiunea "60 Minutes". Întrebările au fost părtinitoare şi partinice, faptele incorecte. Sper că Oprah să candideze aşa încât să fie expusă şi înfrântă la fel ca toţi ceilalţi", a scris Donald Trump pe Twitter. 

Speculaţiile cu privire la posibilitatea ca Oprah Winfrey să candideze pentru preşedinţie în anul 2020 au apărut în reţelele de socializare după ce vedeta de televiziune a susţinut un discurs la gala Globurilor de Aur, la primirea trofeului onorific "Cecil B. DeMille". Actriţa şi vedeta de televiziune a fost ovaţionată atunci când a făcut referire la bărbaţii care s-au folosit de puterea lor pentru a reduce femeile la tăcere: "Timpul lor s-a scurs!". Oprah Winfrey a mai făcut referire la egalitatea de gen şi rasială şi la sărăcie.

Însă, alte voci din reţelele de socializare au spus că ţara şi Partidul Democrat ar putea respinge ideea ca o altă celebritate să ajungă la Casa Albă, după alegerea lui Donald Trump în 2016.

Oprah Winfrey, în vârstă de 63 de ani, a spus că nu va candida. "Sunt măgulită de faptul că oamenii cred că aş putea fi un lider, dar nu îmi stă în fire. Nu este în ADN-ul meu", a spus ea. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.