Noua carte a lui Michel Houellebecq, "Serotonină", tradusă la doar câteva luni după apariţia din Franţa în ianuarie 2019, se află în fruntea clasamentului cărţilor cel mai bine vândute în prima jumătate a anului, în Librăriile Humanitas.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cartea a apărut doar de două luni, având parte de o primire entuziastă din partea cititorilor noştri, devenind astfel unul dintre bestseller-urile de la târgul de carte Bookfest, potrivit unui comunicat transmis News.ro.  

Radu Paraschivescu se regăseşte în topul vânzărilor cu două titluri: pe locul doi - "În lume nu-s mai multe Românii (planetei noastre asta i-ar lipsi)", şi "Orice om îi este teamă (un partid, doi ani şi trei premieri)" - pe locul 9, volum aflat încă de anul trecut între cel mai bine vândute titluri.

Pe locul trei se află "Fiica ceasornicarului", cel mai nou roman semnat Kate Morton, bestseller la ultima ediţie a târgului de carte Bookfest, nominalizat de asemenea la Indie Book Awards 2019 în Australia.

Cartea Simonei Tivadar "Medicină, nutriţie şi bună-dispoziţie" se menţine din 2017 şi până acum în topul vânzărilor, acum pe poziţia a patra.

Din seria de autor Eric-Emmanuel Schmitt regăsim pe locul cinci romanul "Răzbunarea iertării", aflat şi în topul vânzărilor de la Bookfest, care prezintă în patru texte surprinzătoare relaţia complexă care poate exista între vinovăţie şi iertare.

Urmează volumul de memorii "Iubirile lui Heminguay povestite de el însuşi şi consemnate de A.E.Hotchner" şi "Istoria albinelor", un roman complex care pendulează între trecut şi viitor, aflat de asemenea printre bestsellerurile de la Bookfest. 

Publicată la editura Polirom în 2017, "Sapiens. Scurtă istorie a omenirii", scrisă de Yuval Noah Harari, se află pentru al treilea an la rând în topul vânzărilor Librăriilor Humanitas, pe locul nouă.

Titlul care închide clasamentul este "Povestea mea", autobiografia scrisă de Michelle Obama şi publicată la editura Litera.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.