Cătălin Tolontan a anunţat miercuri că predă funcţia de redactor-şef al Gazetei Sporturilor lui Cătălin Ţepelin, „un ziarist din noua generaţie, mai bun ca mine”, el urmând să scrie în continuare pentru publicaţie, dar şi să „ajute” celelalte redacţii din trustul Ringier, care a achiziţionat recent GSP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un mesaj publicat online, Tolontan a scris: „După 21 de ani ca redactor-şef, e timpul să predau responsabilitatea lui Cătălin Ţepelin, un ziarist din noua generaţie, mai bun ca mine! Lecţia cedării mandatului am învăţat-o de la Ovidiu Ioaniţoaia, care a făcut acelaşi lucru cu un tânăr reporter, în 1997”.

El a precizat că nu părăseşte Gazeta, că va continua să lucreze „la investigaţii care se vor extinde ca domenii de interes şi vor merge pe blog, pe GSP şi în publicaţiile Ringier”.

În plus, a mai notat Tolontan, „voi încerca să ajut, în redacţiile Ringier, începând cu Libertatea, la confirmarea valului de jurnalişti tineri, care au nevoie să creadă în valoarea lor şi în viitorul profesiei”.

Societatea mixtă Ringier Sportal S.R.L., formată din Ringier România S.R.L. şi Sportal Media Group Bulgaria, a încheiat un acord cu Intact Media Group pentru a achiziţiona marca românească Gazeta Sporturilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.