The Hollywood Reporter şi Variety au primit, duminică seară, cele mai multe trofee la gala National Arts and Entertainment Journalism Awards.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

The Hollywood Reporter a primit 11 premii, inclusiv „jurnalistul anului în print” - Lacey Rose şi „cel mai bun critic TV” - Daniel Fienberg, iar Variety a fost recompensată cu 7 - inclusiv pentru „cea mai bună publicaţie de entertainment”.

Premiile au fost acordate de Los Angeles Press Club, la Biltmore Hotel.

Variety s-a impus şi la categoriile „cea mai bună fotografie portret” (Robert Festino, Michelle Hauf şi Art Streiber), pentru portretul Cate Blanchett de pe coperta ediţiei dedicată Festivalului de Film de la Cannes, „cea mai bună investigaţie” („Matt Lauer Accused of Sexual Harassment by Multiple Women”), care a dus la exluderea reporterului din echipa NBC, „cea mai bună analiză de film” (Owen Gleiberman), „cel mai bun necrolog” (Chris Willman pentru Tom Petty), „cel mai bun layout” şi „cea mai bună utilizare a social media de către o echipă”.

Pentru gala de anul acesta, Variety a primit 44 de nominalizări, fiind publicaţia cu cele mai multe selecţii.

Lacey Rose de la THR a mai fost premiată şi pentru profilul făcut actriţei Ellen Pompeo, „How I Fought to Become TV's $20 Million Woman", în timp ce Fienberg a primit un al doilea premiu pentru „Critic's Notebook: 'Curb,' Corden and Fallon — Do We Expect Too Much From Our Clowns?".

THR a mai fost premiată la categoriile „cel mai bun pachet multimedia”, „cele mai bune ştiri despre celebrităţi”, „cel mai bun feature TV/ film de peste 1000 de cuvinte” („They Got the Wrong Envelope!': The Oral History of Oscar's Epic Best Picture Fiasco”, Scott Feinberg), „cel mai bun feature TV/ film/ teatru” („'X-Men' at 25: The Unlikely Story of the Animated Hit No Network Wanted” - Aaron Couch şi Byron Burton), „cel mai bun feature artă/ entertainment” („Death in a Hollywood Sex Dungeon: How a Top Agency Executive's "Mummification" Ritual Ended in Tragedy” - Seth Abramovitch), „cel mai bun feature video de peste 5 minute” („Women in Entertainment Mentorship Program: This is not just a one-year bond”) şi „cea mai bună fotografie de ştiri” („Ronan Farrow").

Pentru întreaga activitate a fost premiată Carol Burnett, reporterul George Pennacchio de la ABC7 a fost premiat pentru întreaga carieră, regretatul critic Jonathan Gold (Los Angeles Times) a primit Impact Award, iar scriitorul Michael Connelly, Distinguished Storyteller Award.

Burnett, întrebată la finalul galei de Pennacchio „Este ceva ce nu ai apucat să faci şi îţi doreşti să faci în viaţă?”, a răspuns: „Pe George Clooney”.

Premiile National Arts & Entertainment Journalism au fost acordate acum pentru al 11-lea an consecutiv.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.