The New York Times, CNN, El Mundo, Facebook şi Google vor fi reprezentate la iCEE.fest – Interactive Central & Eastern Europe Festival, ce va avea loc în zilele de 14 şi 15 iunie, la Grand Cinema & More din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Peste 140 de companii majore şi aproximativ 200 de experţi independenţi din tehnologie, transformare digitală şi comunicare online vin la Bucureşti pentru cel mai amplu festival dedicat internetului care are loc în România şi în regiune.

Programul va însemna 95 de ore de conţinut care vor acoperi 9 macro-trenduri şi domenii distincte din domeniul digital, tehnologie şi comunicare online.

Un număr de 145 de companii majore din digital & tech au delegat 177 de speakeri, traineri şi manageri de top, cărora li se adaugă 13 vedete internaţionale în domeniul lor (autori de cărţi, speakeri independenţi).

În plus, vor fi ore de concerte live cu Arme, Suie Paparude şi The Mono Jacks şi 3.300 de participanţi, confirmaţi până vineri, care vin din 22 de ţări.

Biletele pot fi cumpărate până luni. Ele sunt disponibile la 10 categorii de preţ, pornind de la 50 de euro. Elevii si studenţii sunt asteptaţi gratuit la festival, prin Bursele iCEE.fest by Kuende.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.