„The Dig”, dramă istorică bazată pe romanul omonimscris de John Preston, cu Lily James, Carey Mulligan, Johnny Flynn şi Ralph Fiennes în distribuţie, „Pieces of a Woman”, produs de Martin Scorsese, cu Vanessa Kirby şi Shia LaBeouf în rolurile principale, şi serialul „Lupin”, o producţie franţuzească inspirată din aventurile lui Arsène Lupin, hoţul gentilom, se numără între premierele lunii ianuarie pe Netflix.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regizat de Simon Stone, acţiunea „The Dig” are loc înaintea celui de-al Doilea Război Mondial. O văduvă bogată angajează un arheolog amator pentru a se ocupa de săpături la mormintele de pe proprietatea ei. Cei doi fac o descoperire istorică, ecourile evenimentelor din trecutul Angliei rezonând cu elemente legate de viitorul incert al ţării. Filmul va fi disponibil pe platformă din 29 ianuarie.

Drama „Pieces of a Woman”, regizată de cineastul ungar Kornél Mundruczó şi produsă de Martin Scorsese, cu Vanessa Kirby şi Shia LaBeouf în rolurile principale, va fi lansată pe 7 ianuarie.

Filmul are în centru un cuplu din Boston, devastat de pierderea copilului după naştere. Interpretarea celor doi a fost apreciată de critici la Festivalul de Film de la Veneţia, unde a fost prezentat anul trecut în competiţie, şi la Toronto. Kirby a câştigat premiul pentru cea mai bună interpretare feminină la Veneţia.

Din 5 ianuarie va fi disponibil „History of Swear Words”, cu Nicolas Cage, un nou serial „obscen şi gălăgios”, care analizează originile, utilizarea în cultura pop, aspectele ştiinţifice şi impactul înjurăturilor asupra societăţii.

Începând cu 8 ianuarie va fi disponibil serialul „Lupin”. Inspirat de aventurile lui Arsène Lupin, hoţul gentilom, Assane Diop vrea să-şi răzbune tatăl, victimă unei nedreptăţi provocate de o familie bogată.

Pe 20 ianuarie va fi lansat serialul „Daughter From Another Mother/ Madre solo hay dos”. Două femei foarte diferite formează o familie ciudată după ce descoperă că, din greşeală, copiii lor care au acum 6 luni au fost inversaţi la naştere.

„Fate: The Winx Saga” va fi lansat pe 22 ianuarie. O zână adolescentă învaţă să stăpânească arta magiei în timp ce îşi face prieteni, se îndrăgosteşte, se luptă cu monştri şi îşi caută adevărata identitate.

Un alt serial nou este „The Uncanny Counter”, ce va fi lansat pe 31 ianuarie. După ce ziua trudesc într-un restaurant local, noaptea vânătorii de demoni îşi folosesc abilităţile speciale pentru a urmări spiritele malefice care atacă oameni.

Între serialele care revin cu noi sezoane se numără „Monarca”, „Call My Agent/ Dix pour cent”, „Riverdale” şi „Blown Away”.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.