Netflix a anunţat luni seară că nunta lui Charles cu Camilla va fi relatată în cel de-al şaselea şi ultimul sezon al serialului de succes „The Crown”, programat pentru sfârşitul anului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La începutul acestei săptămâni, contul Netflix UK and Ireland de pe X (fostul Twitter) a publicat o fotografie a unei invitaţii la ceremonia care a avut loc în 2005 la Castelul Windsor, în Capela St George.

„După şase sezoane, şapte ani şi trei distribuţii, The Crown se încheie anul acesta”, anunţă platforma. „Ne vom întoarce în curând, dar iată o privire de ansamblu asupra a ceea ce vă puteţi aştepta în acest ultim sezon”.

Lansat în 2016, „The Crown” spune povestea familiei regale britanice de la moartea regelui George al VI-lea şi până la urcarea pe tron a fiicei sale Elizabeth. Ultimul sezon se va concentra pe moartea Dianei şi pe întâlnirea dintre William şi Kate.

Ca şi în cel de-al cincilea sezon, Imelda Staunton va juca rolul Reginei Elizabeth a II-a. Jonathan Pryce va fi Prinţul Philip, iar Lesley Manville Prinţesa Margaret. Dominic West va relua rolul lui Charles, iar Elizabeth Debicki pe cel al Dianei.

Olivia Williams preia în sfârşit rolul Camillei Parker Bowles, în timp ce noii veniţi Ed McVey şi Meg Bellamy au fost aleşi pentru a-i interpreta pe William şi Kate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.