Televiziunea Română va transmite în direct, în luna martie, slujbele susţinute în Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti, potrivit unui comunicat remis News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La iniţiativa Arhiepiscopiei Romano Catolice de Bucureşti - în contextul adoptării măsurilor de diminuare a riscurilor de răspândire a epidemiei de coronavirus -, în luna martie Televiziunea Română va prelua şi va transmite în direct slujbele susţinute în Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti.

TVR 2 va prelua şi va difuza în direct din Catedrala romano-catolică Sfântul Iosif din Bucureşti atât Sfânta Liturghie de la ora 10:30, în zilele de duminică ale perioadei de restricţii în ceea ce priveşte numărul participanţilor la celebrările din biserici, cât şi slujbele conform tradiţiei liturgice a Bisericii Romano-Catolice din două zile care au o însemnătate deosebită: 19 martie – Sărbătoarea Sfântului Iosif şi 25 martie, Buna Vestire.

Transmisiuniile vor putea fi urmărite atât la televizor, cât şi pe canalul de YouTube al televiziunii publice şi pe platforma online TVR+.

Arhiepiscopia Romano-Catolica oferă semnal gratuit în vederea realizării transmisiunilor, iar Sfânta Liturghie va fi special concepută pentru a putea fi urmărită de enoriaşi.

Programul transmisiilor în direct desfăşurate în luna martie din Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti este următorul:

- în zilele de duminică, 15, 22 şi 29 martie, în intervalul orar 10:30-11:30
- joi, 19 martie, şi miercuri, 25 martie, în intervalul orar 17:00-18:00.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.