Televiziunea Română a câştigat un apel promovat într-un litigiu cu societatea SC One Digital Store SRL, fosta SC Splendid Media SA, având ca obiect recuperea unor creanţe în valoare de aproximativ 25 de milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Suma reprezintă contravaloarea spaţiului publicitar pe care agenţia Splendid Media a fost mandatată să îl gestioneze în perioada 2009-2011 şi a unor penalităţi de întârziere, informează TVR.

Creanţele revendicate de SRTv şi recunoscute de instanţa sesizată ca certe, lichide şi exigibile provin din neplata de către SC One Digital Store SRL (fosta SC Splendid Media SA) către televiziunea publică a contravalorii spaţiului publicitar vândut şi/sau pe care s-a obligat să îl vândă, cu încălcarea astfel a prevederilor contractului încheiat între părţi.

Prin hotărârea Curţii de Apel Bucureşti, societatea comercială este obligată să plătească Televiziunii Române suma de 24.857.827,90 lei, reprezentând 16.027.488,55 lei contravaloare spaţiu publicitar, 5.101.591,94 lei penalităţi de întârziere şi 3.728.747,41 lei diferenţa de venit contractual minim garantat.

SC One Digital Store SRL trebuie să plătească televiziunii publice şi suma de 15.700 de lei, reprezentând cheltuieli de judecată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.