Televiziunea Digi 24, parte a Grupului Digi | RCS & RDS, îşi schimbă structura de coordonare de la jumătatea lunii octombrie, astfel că noua conducere va avea patru membri: Robert Găinescu, directorul Digi 24, Anca Mireanu, Cosmin Prelipceanu şi Mihai Dinei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Oamenii sunt o resursă importantă, iar rezultatele obţinute de postul Digi 24 se datorează unei echipe care crede în valori profesionale de necontestat precum echidistanţa şi informaţia corect tratată jurnalistic. Astăzi, Digi 24 este cea mai credibilă televiziune de ştiri din România, aşa cum indică studii independente realizate de instituţii respectabile, precum Reuters Institute şi Universitatea Oxford. De la lansarea din 2012 şi până în prezent, staţia şi-a construit o poziţionare solidă pe piaţa de profil”, a declarat Serghei Bulgac, CEO al Grupului Digi - RCS & RDS, potrivit unui comunicat.

Robert Găinescu (42 de ani) este un jurnalist de televiziune cu o experienţă ce se întinde pe mai bine de 20 de ani, fiind unul dintre producătorii principalei ediţii a „Ştirilor Pro TV”, timp de peste 16 ani.

Anca Mireanu (42 de ani) s-a format în zona de consultanţă şi analiză politică şi are o bogată experienţă în presa online, fiind fondator al unor portaluri de ştiri politice şi sociale.

Cosmin Prelipceanu (44 de ani) este realizator-prezentator al emisiunii „Jurnalul de Seară”. Cu experienţă de jurnalist de televiziune (TVR, Realitatea TV), el face parte din echipa Digi 24 încă de la înfiinţarea televiziunii.

Mihai Dinei (49 de ani) este membru al Consiliului de Administraţie al RCS & RDS S.A. din 2003 şi lucrează în cadrul companiei din 1999.

Parte a diviziei de media a Grupului Digi Communications, Digi 24 a fost lansată în martie 2012, fiind primul post de televiziune de ştiri din România care emitea HD 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Din 2014, Digi 24 a intrat în regimul must-carry, fiind redifuzată gratuit şi de alţi operatori de televiziune prin cablu. În prezent, staţia beneficiază de o reţea de studiouri regionale, în Braşov, Constanţa, Cluj-Napoca, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.