The Academy of Television Arts & Sciences (ATAS), cea care organizează şi acordă premiile Emmy, şi-a desemnat un nou preşedinte şi CEO, în persoana lui Frank Scherma, cofondator al RadicalMedia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scherma, care este şi preşedinte al RadicalMedia, l-a înlocuit pe Hayma Washington care a demisionat după un mandat de preşedinte al organizaţiei.

„Având în vedere că industria noastră continuă să evolueze mai rapid ca niciodată, sunt angajat să asigur că Television Academy se află în centrul acestei creşteri. Televiziunea este mai interesantă ca niciodată şi abia aştept noile aventuri şi provocări cu care ne vom confrunta”, a transmis Scherma, citat de Variety.

Mandatul lui de doi ani va începe pe 1 ianuarie 2019.

Frank Scherma este vechi membru al conducerii Academiei, iar cel mai recent a fost vicepreşedinte al comitetului guvernatorilor.

Compania lui, RadicalMedia, a produs seriale precum „Mars”, pentru National Geographic, şi „Stan Against Evil”, pentru IFC.

Scherma se află şi la conducerea ThinkLA, organizaţie non-profit concentrată pe presa locală, marketing, comunităţi din ariile publicitate şi divertisment din Los Angeles. El a fost membru fondator al Entertainment Industry Development Corporation.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.