Teatrul Odeon îşi va începe stagiunea, pe 29 septembrie, de la ora 19.00, cu spectacolul „Svejk”, după J. Hasek, în regia lui Alexandru Dabija, cu Pavel Bartoş în rolul principal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La sala Studio, în aceeaşi zi, de la ora 18.00, copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 10 ani sunt aşteptaţi la spectacolul „Copilăria lui Chopin”, inclus în seria „Clasic e fantastic”.

Pe 30 septembrie au loc reprezentaţiile „Titanic Vals”, după Tudor Muşatescu, regia Alexandru Dabija, la Sala Majestic (ora 19.00) şi „Tipografic Majuscul”, text şi regie Gianina Cărbunariu, la Sala Studio (ora 19.30).

Biletele se pun în vânzare luni, de la ora 11.30, la casa de bilete şi online, pe site-ul teatrului.

Producţiile Teatrului Odeon vor putea fi văzute în această toamnă şi la festivaluri de teatru din ţară.

Seria turneelor începe la Brăila unde, pe 18 septembrie, este jucat „Pescăruşul”, după A.P. Cehov, regia Andrei şi Andreea Grosu, în cadrul Festivalului Zile şi Nopţi de Teatru. Pe 25 septembrie, va fi prezentată „Gardenia”, de Elzbieta Chowaniec, regia Zoltan Balazs (Ungaria), în concurs la Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea.

Pe 2 octombrie, cea mai recentă producţie, „Republica Melania”, de Irina Nechit, regia Gelu Colceag, va putea fi văzută la Braşov la prima ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru Politic „Scenele Memoriei”. Pe 3 octombrie, la Vaslui, vor fi jucate „Gaiţele” şi „Clasic e fantastic. Rossini şi povestea lui Willhelm Tell”, în cadrul Festivalului Umorului „Constantin Tănase”. Pe 9 octombrie „Svejk” ajunge la Galaţi, la Festivalul Naţional de Comedie, iar pe 11 octombrie, la Iaşi, la Festivalul Internaţional de Teatru pentru Publicul Tânăr.

La Bucureşti, vor avea loc reprezentaţii „Jurnalului lui Robinson Crusoe”, în cadrul TeenFest, pe 6 octombrie, de la ora 17.00, şi „Gardenia”, în cadrul FEST(in) pe Bulevard, pe 14 octombrie (ora 20.00) şi în selecţia Festivalului Naţional de Teatru, pe 25 şi 27 octombrie (ora 21.00).

Pe 7 octombrie, la Sala Majestic, de la ora 18.00, copiii sunt aşteptaţi la o nouă premieră din seria „Clasic e fantastic. Copilăria marilor muzicieni” - „George Gershwin şi Povestea unei Rapsodii „in blue””, realizată în partneriat cu Asociaţia Clasic e fantastic.

Pe 11 octombrie, la Sala Studio, va avea loc premiera spectacolului „Republica Melania”, de Irina Nechit, regia Gelu Colceag, scenografia Adrian Damian, cu Rodica Mandache şi Emanuel Varga.

Ultima premieră a anului, care va avea loc în a doua parte a lunii noiembrie, va fi „Hamlet”, de W. Shakespeare, regia Dragoş Galgoţiu, decorul Andrei Both, costumele Lia Manţoc, cu Silvian Vâlcu în rolul titular.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.