Teatrul Odeon deschide noua stagiune, duminică, cu o serie de concerte care fac parte din Festivalul Internațional „George Enescu”. La Sala Majestic, în fiecare duminică a lunii septembrie, în matineu, vor fi prezentate patru concerte educative pentru copii și un concert din Seria Orchestrelor Românești, dirijat de Gabriel Bebeșelea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Singurul concert pentru care se mai găsesc bilete disponibile este Transilvania (Bel)cantans, programat duminică, 10 septembrie, ora 18.00.

Vineri, 15 septembrie, ora 19.00, după primele trei concerte găzduite în cadrul Festivalului Internaţional „George Enescu”, în Sala Majestic se va juca primul spectacol al stagiunii 2023 - 2024, cea mai recentă premieră a Teatrului Odeon, „Nelinişte” de Ivan Vîrîpaev, regia Bobi Pricop, spectacol selectat în ediţia din acest an a Festivalului Naţional de Teatru.

Sâmbătă, 16 septembrie, în Sala Majestic este programat „One Man Aproape Show" cu Pavel Bartoş, o producţie Comic Entertainment cu sprijinul Teatrului Odeon, iar duminică, 17 septembrie, la „Rebarbor”, după texte de Alexandru Monciu-Sudinski, regia Alexandru Dabija.

În Sala Studio, în cel de-al treilea weekend al lunii septembrie, se joacă „Pescăruşul" după A.P. Cehov, un spectacol de Andrei şi Andreea Grosu şi multi-premiatul one-woman show Anda Saltelechi, „Pe jumătate cântec” de Crista Bilciu.

Finalul lunii septembrie anunţă cea de-a doua ediţie a Festivalului Teatrelor Maghiare Bukfeszt @Odeon, 27 septembrie - 2 octombrie.

Biletele au fost puse în vânzare luni, 28 august şi se pot achiziţiona online, fără comision, direct de pe site-ul teatrului, www.teatrul-odeon.ro sau de la Casa de Bilete, de luni până duminică, între orele 11.30– 19.00 cu pauză între 14.30 - 15.00.

Pprogramul integral al Teatrului ODEON poate fi accesat pe site, www.teatrul-odeon.ro, în secţiunea „Program".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.