Teatrul Naţional "Marin Sorescu" Craiova lansează pentru iubitorii de teatru proiectul "Naveta culturală".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În primă fază, publicul ţintă este reprezentat de consumatorii de teatru din Bucureşti, însă în scurt timp "Naveta culturală" va fi introdusă şi pentru oraşele din regiunea Olteniei (Calafat. Drobeta-Turnu Severin, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Târgu Jiu etc).

Primul modul cuprinde patru călătorii/ experienţe, toate sâmbăta. Astfel, bucureştenii vor putea vedea în 7 martie spectacolul "Radio", de Eric Bogosian, regia Bobi Pricop, pe 28 martie - "Casa cu suricate", de David Drábek, regia Radu Afrim; pe 4 aprilie - "Operaţiunea Marte", de Alexa Băcanu, regia Dragos Alexandru Muşoiu, şi pe 11 aprilie - premiera "Vărul Shakespeare", de Marin Sorescu, regia Radu Boroianu. 

Pentru cei 49 de spectatori/ călători, spectacolul va începe o dată cu urcarea în autocar şi se va fi terminat seara târziu, la întoarcerea în Bucureşti.

Plecarea se va face la prânz din Bucureşti, TNB (din faţa Sălii Studio), ora 12.30. Întoarcerea va fi după spectacol, în acelaşi loc.

Există un număr limitat de bilete - câte 49 locuri pentru fiecare spectacol/ călătorie, iar biletele sunt deja online pe platforma de bilete online a teatrului. 


 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.