Teatrul Excelsior a anunţat vineri că, după 11 luni, reia reprezentaţiile cu public, începând din acest weekend.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Duminică, 7 februarie, de la ora 19:00, va fi jucat spectacolul „Interzis sub 18 ani”, de Mihaela Michailov, regia Lenuş-Teodora Moraru, o „confruntare-elastic” între generaţii, între adolescenţii aflaţi în căutarea unui sens şi părinţii care le vor „doar binele”.

Sâmbătă, 13 februarie, de la ora 19:00, va fi prezentată comedia „O noapte furtunoasă”, regizată de Stelian Milu, iar duminică, 14 februarie, de la aceeaşi oră, spectacolul „Arlecchino şi pierdutele iubiri”, semnat de Enrico Bonavera.

Biletele pentru spectacolele Teatrului EXCELSIOR pot fi achiziţionate online, prin intermediul platformei bilet.ro.

Spectatorii sunt asiguraţi că vor fi respectate măsurile de prevenire a răspândirii infectării cu noul coronavirus. Accesul publicului la reprezentaţiile programate se va face în limita a 30% din capacitatea sălii, în conformitate cu regulile în vigoare.

Totodată, Teatrul Excelsior va continua activitatea în mediul online, difuzând săptămânal, pe paginile de Facebook şi Instagram, dar şi pe canalul de Youtube, noi episoade din serialele „Vrăjitorul Ştie Tot” (dedicat copiilor), „Dicţionar Teatral Urban” (serial de comedie dedicat adolescenţilor) şi „IMPROVChallenge”, show de improvizaţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.