TeaTrul Excelsior Bucureşti îşi începe stagiunea 2016 - 2017 duminică, de la ora 17.00, cu spectacolul ”iHamlet”, în regia Catincăi Drăgănescu, informează instituţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spectacolul, după Elise Wilk, un concept al Asociaţiei Punctart, nu este recomandat persoanelor cu vârste sub 16 ani, iar o a doua reprezentaţie va avea loc în aceeaşi zi, de la ora 20.00.

Pe 10 septembrie, de la ora 13.00, instituţia găzduieşte Teatrul Aşchiuţă din Piteşti, care va prezenta spectacolul dedicat copiilor cu vârste de peste 3 ani ”Cei trei purceluşi”, dramatizare de Stelian Milu după povestea lui James Orchard Halliwell-Phillipps. Spectacolul va fi prezentat şi pe 13 septembrie, de la orele 09.30 şi 11.00.

Spectacolul ”Cocoşelul neascultător”, în regia lui Ion Lucian şi a lui Victor Radovici, va avea două reprezentaţii pe 12 septembrie, de la orele 09.30 şi 11.00.

”Grace”, un spectacol al Colegiului ”Tudor Vianu”, va fi prezentat pe 18 septembrie, de la ora 19.00, iar pe 22 septembrie, de la ora 19.00, ”With a Little Help From My Friends sau Un joc pe bune”, de Maria Manolescu, regia Alexandru Mâzgăreanu.

Acesta din urmă va participa, pe 27 septembrie, la secţiunea Concurs a celei de-a 22-a ediţii a Festivalului de Teatru Scurt de la Oradea.

În perioada 25 septembrie – 1 octombrie, la Teatrul Excelsior va avea loc cea de-a doua ediţie a Teen-Fest, iar mai multe informaţii vor fi anunţate în curând.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.