Muzeul Naţional al Ţăranului Român marchează sfârşitul toamnei şi ultimele zile de dulce înainte de intrarea în Postul Crăciunului invitându-şi publicul la Târgul de Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil, unde, timp de trei zile, de vineri, 4 până duminică, 6 noiembrie, de la orele 10.00 la 18.00, 70 de meşteri, anticari şi artişti vin din toată ţara cu tot ce au realizat ei peste an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vor fi de târguit: obiecte din ceramică, ţesături, icoane, podoabe, obiecte din lemn, dar şi: miere, prăjituri, turtă dulce, plante de leac, ţuică, sucuri naturale, fructe şi legume.

Vizitatorii sunt invitaţi, de asemenea, să răsfoiască, să citească şi să-şi îmbogăţească biblioteca cu publicaţiile Muzeului: cărţi cu teme etnologice, cărţi-obiect, albume ori revista Martor.

Preţul biletului de intrare la târg: adulţi - 12 lei; pensionari - 6 lei; elevi, studenţi, posesori ai cardului Euro 26, în vârstă de până la 30 de ani, persoanele adulte cu handicap mediu sau uşor - 3 lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.