Ediţia de joi seară a emisiunii „Survivor România” de la Kanal D a fost lider de audienţă, cu peste 2 milioane de telespectatori la nivel naţional, pe toată durata difuzării, potrivit unui comunicat remis News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform datelor Kantar Media, postul Kanal D a fost lider absolut de audienţă. Ediţia „Survivor România", în care s-a disputat jocul de recompensă, a fost urmărită de 2.043.000 de telespectatori din întreaga ţară, în fiecare minut al difuzării. În minutul de maximă audienţă, atins la 22:23, emisiunea a înregistrat 2.629.000 de telespectatori. 

Joi, în intervalul orar 19:59 - 24:02, Kanal D s-a plasat pe primul loc, înregistrând 11,6% rating şi 26,1% cota de piaţă, pe targetul Naţional, 10,0% rating şi 23,3% cota de piaţă, pe tagetul All Urban, şi 9,2% rating şi 25,8% cota de piaţă, pe targetul Comercial.

Jocul pentru recompensă dintre Faimoşi şi Războinici, cu premiu o porţie de paste cu sos pentru fiecare concurent al echipei câştigătoare, a fost unul cu răsturnări inedite de situaţii, adrenalină şi determinare din partea concurenţilor. Confruntarea s-a încheiat cu victoria Războinicilor, cu scorul de 10 la 8, punctul decisiv fiind adus de Starlin, în duelul cu Cătălin Moroşanu.

Cântăreaţa Andreea Antonescu s-a alăturat Faimoşilor, iar la Războinici au venit trei noi concurenţi – Szidonia, Romina şi Marius.

Vineri, va fi disputat primul joc de imunitate al săptămânii. Cele două echipe se vor confrunta pentru protecţia în faţa eliminării. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.