Postul de televiziune Pro TV a anunţat luni că aduce un nou format, sub titlul „SuperStar România”, care are la bază conceptul „Idol”, ce este urmărit la nivel mondial de peste 500 de milioane de telespectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„SuperStar România” are la bază formatul internaţional „Idol”, care a demonstrat un succes real în fiecare ţară în care a fost transmis.

Lansat în anul 2001, în Marea Britanie, formatul a fost preluat în peste 55 de ţări şi a devenit unul dintre cele mai urmărite show-uri de talent datorită oportunităţii oferite de a devenit star pop.

Printre ţările care au preluat formatul se numără Statele Unite, Germania, Olanda, Franţa şi China, unde emisiunea a fost lider de audienţă încă de la lansare.

Printre cei mai faimoşi concurenţi ai emisiunii se numără Kelly Clarkson, Carrie Underwood, Adam Lambert, Jordin Sparks şi Kris Allen.

Preselecţiile pentru show-ul care va fi difuzat din toamnă au început. Sunt căutaţi concurenţi cu vârste cuprinse între 16 şi 30 de ani. Înscrierile se fac prin completarea formularului disponibil pe superstarromania.protv.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.