Seriale precum „Stranger Things”, „Narcos”, „Black Mirror”, „Ozark”, dar şi două reţete de frigărui ale lui Răzvan Exarhu se numără printre recomandările Netflix pentru 1 mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Stranger Things” prezintă lucruri stranii care se întâmplă în Hawkins, Indiana, unde dispariţia bruscă a unui băiat coincide cu apariţia unei fetiţe cu puteri nepământene, în timp ce „Narcos” prezintă povestea adevărată a cartelurilor de traficanţi de droguri din Columbia.

Serialul-antologie SF „Black Mirror” explorează un viitor apropiat tehnologizat şi pervertit, unde se ciocnesc cele mai mari inovaţii şi cele mai tenebroase instincte ale omenirii, iar în serialul „Ozark”, un finanţist îşi mută familia în munţii Ozark din Missouri, unde trebuie să spele 500 de milioane de dolari în 5 ani pentru a îmbuna un traficant de droguri.

O altă recomandare Netflix pentru 1 mai este programul „Următorul meu invitat nu are nevoie de prezentare – Cu David Letterman”.  Legenda TV David Letterman invită personaje importante la nivel mondial, într-un talk show în care poartă discuţii incitante şi deapănă amintiri. Între invitaţi se numără: Obama, George Clooney, Malala şi Jay-Z.

Programul „BoJack Horseman” şi producţia „Marvel’s Jessica Jones” sunt alte două recomandări ale Netflix pentru 1 mai.

Netflix recomandă şi două reţete ale lui Răzvan Exarhu - de frigărui cu halloumi şi vinete marinate şi frigărui cu piept de pui marinat în iaurt. Pregătirea acestor reţete este prezentată într-un videoclip intitulat „Netflix & Sffrrr” care este disponibil pe platforma de socializare Netflix.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.