Cineastul american Steven Spielberg scrie scenariul pentru un serial horror care va putea fi vizionat pe platforma de streaming Quibi ce va fi lansată în 2020, a anunţat duminică Jeffrey Katzenberg, unul dintre fondatorii acesteia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Katzenberg s-a aflat duminică la Banff World Media Festival în Canada, unde a vorbit despre noua platformă, scrie Variety.

„Steven Spielberg a venit şi ne-a spus: «Am o poveste foarte înfricoşătoare pe care vreau să o fac». O scrie chiar el. Nu a mai scris ceva de mult timp, aşa că să îl avem este fantastic”, a spus Katzenberg.

Cineastul a scris „cinci sau şase episoade (pe care Quibi le numeşte capitole, n.r.) din povestea de 10 sau 12 capitole”, a mai spus Katzenberg.

Programul este dezvoltat sub titlul „Spielberg’s After Dark”.

Cineastul a avut o cerinţă deosebită: vrea ca utilizatorii platformei să poată urmări programul doar după lăsarea serii. Astfel, fondatorii Katzenberg şi Meg Whitman au solicitat inginerilor să vină cu o idee în acest sens. Un ceas va apărea pe ecran şi va cronometra timpul rămas până la apusul soarelui. Apoi el va începe să arate timpul rămas până la răsărit, iar show-ul nu va fi disponibil pe timpul zilei.

Quibi a strâns de la investitori 1 miliard de dolari pentru lansarea din aprilie 2020, iar mai multe fonduri urmează să fie primite. 

Steve Spielberg se mai află în dezvoltare cu un alt proiect, „Amazing Stories”, pentru Apple TV Plus.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.